HYVÄ TUOTE KUULUU KAIKILLE.

Tuotemuotoilua, konseptien luontia sekä tuotesuunnittelua alusta alkaen tai yhteistyössä asiakkaan oman tiimin kanssa.

Tuotemuotoilussa tavoitteemme on tehdä tuotteita, jotka ovat sekä innovatiivisia, käytännöllisiä että kustannustehokkaita. Vallitsevan markkinatilanteen ja lähimpien kilpailijoiden arviointi sekä tuotteen sijoittuminen markkinoille on tärkeä vaihe suunnittelun alussa. 

Teknisessä suunnittelussa ja lopullisen tuotteen valmistuksessa voimme ottaa huomioon asiakkaan käytettävissä olevat materiaalit, koneet, tilat ja tekniikat. Myös alihankinnan mahdollisuus voidaan selvittää. Teknisessä suunnittelussamme valmistuvat kaikki tarvittavat 3D-, 2D- ja tietomallit. 

Prototyyppien valmistuksessa voidaan hyödyntää asiakkaan olemassa olevat mahdollisuudet ja resurssit tai sitten voimme hoitaa asian kokonaan oman prosessin kautta.

Tuotannon suunnitteluapu tai vaikkapa PIM- ja ERP- määrityksien laatiminen ovat mahdollisia kauttamme. Osaamme tuottaa oikeanlaista tuotetietoa omiin järjestelmiin, sidosryhmien vaatimuksiin sekä verkkokauppoihin. Näin varmistetaan oikeanlaisen datan kerääminen ja analysointi sekä onnistuminen myyntikentällä.

”Valmistele hyvin, mutta liiku nopeasti”.